Hej alla medlemmar i Brf Ulrika Eleonora!

På fredag 14:e juni 2019 kommer Bonava som byggt vår fastighet för att fotografera i grannskapet och på innergårdarna i Kungsträdgårdarna (där vår fastighet ingår som en del). Fotografierna ska de använda i artiklar på sin hemsida (www.bonava.se) och som en dokumentation av genomförda byggprojekt.

Bonava har meddelat att de ska ta hänsyn till de personer som finns på gården vid fotograferingstillfället och att de inte ska fotografera sådant som kan identifiera någon person. Man kommer heller inte att beträda privat mark, t ex uteplatserna vid lägenheterna i markplan, utan tillåtelse.

Om ni har frågor eller vill veta mer om fotograferingen hänvisar vi till Maria Schelin, marknadsansvarig på Bonava.
telnr: 0706-185094
e-post: maria.schelin@bonava.com

Med vänlig hälsning,

Styrelsen
Brf Ulrika Eleonora

Kategorier: Information

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *